På Caravan Stockholm vill vi skapa bästa möjliga förutsättningar för det personliga mötet. Vi erbjuder dig som utställare exklusiva sponsrings- och exponeringsmöjligheter både på och i samband med mässan.

Intryck som varar länge

Vi på Kistamässan har vi tagit fram en serie tjänster som förstärker ditt mässdeltagande och som underlättar för besökaren att komma ihåg din monter, ditt företag och dina erbjudanden. Oavsett produkt, tjänst eller idé. Vi kallar det Expo Xtra och det innefattar:

  • Marknadsföringsytor; t.ex. exponering på webb, vepor, nyhetsbrev, annonser och skyltar
  • Mervärdestjänster; t.ex. utvärderingar, workshops, personal med skräddarsydda uppgifter, talartider på konferenser, TV-/webb-sändningar
  • Skräddarsydda partner- och sponsorpaket. Detta är ett enkelt och effektivt sätt att öka er närvaro och underlättar för besökaren att komma ihåg din monter, ditt företag och dina tjänster.

Möjligheternas arena

Bara kreativiteten sätter gränserna och vi älskar nya lösningar, därför skräddarsyr vi gärna ett sponsorpaket som passar just ert företags image och era önskemål. Kontakta oss om du vill höra mer om tjänsterna och de möjligheter som finns att exponera ert företag på bästa sätt.