Bli en del av Caravan Stockholm - mässan med den köpstarka målgruppen!

Som utställare träffar du en nyfiken och köpstark publik där många av besökarna befinner sig i köpprocess. Branschens ledande handlare av husbilar och husvagnar och tillbehör är på plats, vilket gör Caravan Stockholm till det självklara valet för den som är intresserad av den mobila livsstilen. Hit kommer årligen över 10 000 personer för att hitta sitt nya semesterfordon, handla nya tillbehör och upptäcka heta resmål.

Boka din monter idag!

Kontakta Seren Ferah idag för mer information om priser, hallplan och bokning av din monter. På telefonnummer: +46 (0)8 506 650 40 eller E-post: Sf@liveexpo.se.

Vem besöker?

 

 

Mässbesökarna kommer för att upptäcka de senaste modellerna, ta del av nya trender och jämföra modeller och varumärken. Många köper nytt direkt under mässan och de tillhör en äldre köpstark målgrupp.

Från: Stockholmsområdet samt Västerås, Uppsala, Gävle och Sörmland/Östergötland

Intressen: Resa, Mat, Golf, Motorsport och Djur

Som utställare får du unik möjlighet att:

 

  Träffa tusentals kunder på en och samma plats

  Visa din spetskompetens och särskilja dig från konkurrenterna

  Nå ut till din målgrupp direkt– vi genomför riktad marknadsföring & PR-kampanjer

  Göra affärer direkt under mässan

  Vårda relationer med trogna kunder och samla feedback

  Öka din igenkänning

Artister, föreläsningar och aktiviteter!

 

Vi satsar på att ha ett scenprogram med många olika föredrag och framträdanden med något för alla åldrar. I år kommer vi att utöka programmet då detta är ett viktigt och uppskattat inslag för besökarna. Tidigare har bland annat Lotta Engberg och Tobias Persson uppträtt. Att resa är ett av de största intressena för våra besökare och på mässan får besökarna tips och nya idéer kring resmål för husbil & husvagn.