En av svenska marknadens nytillskott – Autostar kommer till Caravan

I februari kommer Lilla Bilsalongen till Caravan Kistamässan och ställer ut med det för Sverige nya märket Autostar. Redan 1973 presenterades den första bilen av varumärket men har inte funnits på den svenska marknaden förrän tidigare i år. Autostar började sin karriär i Frankrike och trots att koncernen Trigano är en stor aktieägare i bolaget sedan 2001 har företaget fortsatt att producera mycket själv.

Autostar delar upp sina olika modeller i tre kategorier, Privilege, Passion och Prestige och där sistnämnda har flest stjärnor. I sitt husbilsbygge använder de många kreativa lösningar och modern teknologi samt kännetecknas för deras goda kvalitet och design. Det återstår för framtiden att visa hur Autostar kommer positionera sig på den svenska marknaden och kanske är du en blivande ägare?

Lilla Bilsalongen & Transportmedlet AB hittar du i monter C:20. Kom förbi och låt dig inspireras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *