Robin Paulsson

Komikern och programledaren Robin Paulsson gästar mässan

Caravan Stockholm fortsätter traditionsenligt att bjuda på underhållning i toppklass. Till mässan 2019 presenteras nu komikern och programledaren Robin Paulsson. – Det ska bli riktigt spännande att välkomna honom på mässan i februari, säger Karin Blomqvist, projektledare.

Caravan Stockholm har redan en lång lista på meriterade komiker som uppträtt på mässan och lockat besökarna till gapskratt, bland andra David Batra, Babben Larsson och Thomas Petersson.

– Nu kan vi lägga ytterligare ett starkt namn till listan. Robin Paulsson är i mitt tycke en av landets bästa programledare som dessutom levererar standup av högsta kvalitet, säger Karin Blomqvist.

Egen talkshow

Blott 34 år gammal har Robin Paulsson redan lång erfarenhet i underhållningsbranschen. Han började med standup redan i gymnasiet, debuterade på scen 2001 och fick sin egen talkshow på SVT vid 23 års ålder.  Programmet Robins har blivit en långkörare och Robin har kallats en blandning av Seinfeld och David Letterman för sitt sätt att leda den.

– Ingen har väl missat hans klockrena imitationer av Zlatan. Det hade varit kul om vi fick höra någon av dem på mässan, säger Daniel Andersson, chefredaktör på mässtidningen Husvagn på Väg.

Många meriter

Robin har även mycket annat på sin meritförteckning. Han har medverkat i radioprogrammen Deluxe och Hej Domstol i P3, skrivit manus till sketchprogrammen Kvarteret Skatan och Extra Allt i SVT och medverkat i TV4:s Parlamentet. Åren 2011 och 2012 ledde han Svenska Idrottsgalan i SVT och år 2015 var han programledare för Melodifestivalen tillsammans med Sanna Nielsen. För sitt framgångsrika arbete har han bl a fått utmärkelserna Roligast i Skåne på P3:s humorfestival och Årets nykomling på Svenska Stand-Up-galan. Robin har också nominerats till Aftonbladets TV-pris och Kristallen, de svenska TV-bolagens gemensamma TV-pris.

På scen 15 februari

Har du inte sett Robin Paulsson live så passa på under Caravan Stockholm. Han står på scen fredagen den 15 februari. Sedan tidigare är det klart att Shirley Clamp framträder på mässan lördagen den 16 februari.

Scenprogrammet på Caravan Stockholm är ett samarbete mellan Caravan Stockholm, tidningen Husvagn på Väg och Däckteam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *