Caravan Stockholm Tävling Vinn en Grill Cobb

Dela campinglivet med chans att vinna en grill eller Caravan-biljetter

Vi hoppas att ni redan nu är ute på vägarna i husbil och husvagn, har installerat er vid en trevlig camping eller är ute på ert livs äventyr!

Passa på och dela med er av upplevelserna så har du chansen att vinna en läcker grill från COBB! Grillen är en nyhet som kommer demonstreras på Caravan mässan 14-17 februari 2019 av Holiday Fritid. Som andra pristagare går man inte heller lottlös, utan tar hem fyra stycken biljetter till mässan i februari, trean belönas med två biljetter.

Att delta är busenkelt, ta en bild eller två eller flera på campinglivet i sommar, ladda upp den på Instagram och tagga den med #Caravansommar. Bilden med flest likes vinner, gå gärna in och rösta för att kröna en vinnare. Delta till och med 27 Augusti.

Här kan du se alla bidragen, rösta genom att trycka like!

Följ gärna Caravan Stockholm på Instagram, @caravan_stockholm

Caravan Stockholm Sommartävling Grill COBB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *