Caravan-quiz med OKQ8

OKQ8 Caravan

Missa inte din chans att vinna finfina priser med vår huvudsponsor OKQ8! Tävlingen sker i OKQ8:s monter H:07 och dina kunskaper testas i ett Caravan-quiz. Mer information finner du på plats!

Tävla med Eckerö Linjen

På årets Caravan Stockholm har du chans att vinna ett presentbrev på husbils-/husvagnsresa för två personer med Eckerö Linjen till Åland! I vinsten ingår två personbiljetter samt en husbil alternativt bil med husvagn t/r på M/S Eckerö inkl. buffé ombord för två personer. För att delta i tävlingen ska du kort skriva och berätta om vad du förknippar med Eckerö Linjen.

Välkommen till vår monter F:21 där mer information om tävlingen finns och tävlingskupong.

Vinnaren utses och kontaktas personligen efter mässan.

Lycka till!

Årets hjultävling är här! (Avslutad)

Du har väl inte missat att vara med i Caravans hjultävling? Just nu har du chansen att vinna en heldag för 2 på Caravan 2019 inklusive lunch och dryck. Det enda du behöver göra är att fotografera ditt julmys i din mobila bostad och tagga på Facebook eller Instagram med #hjulfirande2018. Stort lycka till!

Vinnaren presenteras 21/12-18.

Sommartävling (Avslutad)

Vi hoppas att ni redan nu är ute på vägarna i husbil och husvagn, har installerat er vid en trevlig camping eller är ute på ert livs äventyr! Passa på och dela med er av upplevelserna så har du chansen att vinna en läcker grill från COBB! Grillen är en nyhet som kommer demonstreras på Caravan mässan 14-17 februari 2019 av Holiday Fritid. Som andra pristagare går man inte heller lottlös, utan tar hem fyra stycken biljetter till mässan i februari, trean belönas med två biljetter.

Att delta är busenkelt, ta en bild eller två eller flera på campinglivet i sommar, ladda upp den på Instagram och tagga den med #Caravansommar. Bilden med flest likes vinner, gå gärna in och rösta för att kröna en vinnare. Delta till och med 27 Augusti.

Vinnare: Sophia Bergholm

Caravan Stockholm Tävling Vinn en Grill Cobb
Caravan Stockholm Sommartävling Grill COBB