Mellansveriges största mässa för mobil fritid

Caravan Stockholm är mötesplatsen för dig som funderar på att köpa husbil eller husvagn, som vill hitta nya tillbehör och utrustning eller nya spännande resmål. På mässan får du vägledning, tips och inspiration av experter och utställare. Du kan även njuta av underhållning från artister, ta del av lärorika föreläsningar samt delta i tävlingar och aktiviteter för hela familjen. Caravan Stockholm arrangeras på Kistamässan i Stockholm. Utställare och scenprogram presenteras alltid löpande fram till mässans start.

Mer än 70 utställare presenterar det allra senaste

Varje år är mer än 70 utställare på plats med det bästa och senaste inom husbil, husvagn, tillbehör och resmål. Tillsammans representerar dem de mest framstående tillverkarna av husbilar och husvagnar idag. På Caravan ges du möjligheten att se och uppleva nya modeller och innovationer. Vi har också ett gäng reseinspiratörer som alldeles säkert kommer ge nya ideér vad gäller mobilt resande. Mässan har årligen över 10.000 besökare.

Aktiviteter, föreläsningar, mat och dryck

Caravans väl valda aktiviteter har genom åren varit ett mycket uppskattat inslag. På vår scen har populära artister som Kicki Danielsson, Pernilla Wahlgren och nu senast Lotta Engberg uppträtt och alltid aktuella David Batra fick publiken att skratta på mässan 2017. Andra som har intagit scenen är Transportstyrelsen som har upplyst om lagar och regler kring våra semesterfordon, ett annat populärt innehåll är återkommande Husbilsskolan. Caravans reseföredrag har varit så populära att vi 2018 införde ett helt torg tillägnat resmål – Destinationstorget. Mat och dryck i trevliga miljöer finns för de som behöver vila benen en stund.

Följ vår resa online

Följ vår resa här på hemsidan och online i våra sociala kanaler, på Facebook och Instagram och håll dig uppdaterad gällande biljettsläpp och nyheter kring nästa års Caravan Stockholm!