Träffa våra experter på husbil i Husbilsskolan

Att välja husbil är komplicerat för det är så många moment som kommer in i valet. Väl på mässan så möts man av ännu fler intryck för att inte säga förblindas man av allt man ser. Det är då lätt att missa viktiga funktionella krav och göra ett felköp, något som ingen vill. Inte Du själv och inte heller husbilsförsäljaren. Att börja söka husbil innan man satt upp ett antal begränsande ramar är därför mycket svårt.

Börja fundera kring följande frågor: Vilken budget skall ligga tillgrund för köpet, nytt eller begagnat, skall bilen användas hela året eller bara vår/sommar/höst, har Du rätt körkortsbehörighet, skall barnen låna bilen har de då rätt körkortsbehörighet, vilka krav finns på kök/samvarodel/toa /dusch/sovkomfort, Dina specifika krav . . .osv. Frågorna är många och blir bara fler när man börjar bearbeta dem.

Vi är en oberoende konsumettrådgivning och som har med oss erfarenheter från över 280 olika husbilstester. Vi har en samlad husbilserfarenhet från över 60.000 mil i husbil. Låt oss hjälpa Dig innan Du talar med säljarna. Kom in till oss på Husbilskolan så hjälper vi Dig att sortera upp Dina krav. Vårt mål är att kunna dirigera Dig rätt!

Program för Husbilsskolan

2019-02-14

2019-02-15

2019-02-16

2019-02-17