Blïx leker med stora och små campare

Blïx är First Camps alldeles egna maskot som landar med sitt rymdskepp varje sommar på samtliga av First Camps destinationer från Luleå i norr till Römö i söder. På campingarna har han sin egen barnklubb och med ljusets hastighet ordnar han skattjakt, ansiktsmålning, kurragömma, överraskningar, femkamp, brännboll, lekar, pyssel och mycket mer flera gånger om dagen, sju dagar i veckan för alla barnen på campingarna. Nu kommer han till Caravan Stockholm den 16 februari för att leka och busa med alla små jordbor som spenderar sina sommarlov i campingstuga, husbil eller husvagn.

Blïx kommer från en planet långt bort i rymden, från planeten Ö. Där brukar han leka med sina vänner och spana på olika planeter som de vill semestra på. En dag hittade de jorden och såg genom kikaren en Ankiraff. De bestämde sig för att de skulle besöka jorden med sitt rymdskepp som är väldigt likt en husvagn men som kan flyga. De kom till jorden och landade på en camping, där skaffade de nya vänner, lekte och busade hela dagarna och mest av allt gillar Blïx att sjunga och spela.

Efter sitt första besök bestämde han sig för att komma tillbaka varje sommar och nu längtade han tillbaka till jorden så mycket att han bestämde sig för att landa på Caravan Stockholm för att få träffa alla campingkompisar igen.

Blix Caravan Stockholm
Blix First Camp

Ballongprinsessan

Den 16-17 februari kommer alla barn få möjligheten att träffa härliga Ballongprinsessan. Med ballonger i alla dess färger och former kommer hon leverera ballongmagi och barnen kommer även få möjlighet att se en fantastisk ballongshow.

Mer information finner du här!

Program för barnen

2019-02-16

2019-02-17