Husbil & Husvagn

Husbil & Husvagn

Monternummer: H:11

Välkommen till oss på mässan!

I vår monter hittar du förmånliga priser på tidningar, inspiration till kommande resor och mycket mer.

Husbil & Husvagn – tidningen där du hittar tester av flera olika husbilar och husvagnar i varje nummer. Vi provkör, undersöker och bedömer både nytt och begagnat.

Husbil & Husvagn guidar dig också bland alla spännande resmål och upplevelser i Sverige, Norden och Europa. Vi reder ut tekniska begrepp och håller koll på vilka tillbehör som gör nytta på resan eller tipsar om lättlagade recept för det mobila livet. I Husbil & Husvagn hittar du alltid en trevlig mix med allt från reseinspiration och korsord till tester och teknik!

Aktiviteter på mässan: Lördag kl 14:15 Prisutdelning: ”Årets ställplats”.  Läsare från Husbil & Husvagn har under sommaren röstat på de nominerade för ”Årets Ställplats”.  Röstningen avslutades på Elmia ”Husvagn och Husbil” i september, och nu är det dags för vinnaren av ”Årets Ställplats” att motta sitt pris av redaktionen.  Plats: Scenen.

Tidningar och prenumerationer till förmånliga priser

Mässerbjudande: 50 % rabatt på vår webbkurs ”Köp Husbil”. Att hitta rätt i dagens djungel av husbilar är inte helt lätt. Vi visar skillnaderna mellan olika varianter, för- och nackdelar, samt uppmärksammar dig på saker du bör tänka på innan köpet!

LÄNK: www.husbilhusvagn.se/kophusbil         Ange koden i kassan för att del av rabatten på 50 %: webkurs