Bli en del av Caravan Stockholm - mässan med den köpstarka målgruppen!

Caravan Stockholm 2020 kommer skapa förutsättningar fler besökare och en bredare besökargrupp. Genom fyra fokusområden Resa – Bo – Äta – Göra möts besökarna av ett smörgårdsbord av allt inom camping och det mobila livet. På Caravan Stockholm ska vi skapa frihet på vägen för besökarna. De ska vara utrustade med bra fordon, känna sig säkra på vägen och ha roliga upplevelser som väntar när semestern börjar.

På Caravan Stockholm kommer besökarna få tips och råd kring hur man reser på ett säkert sätt. Vart man kan resa, och hur. Det kommer finnas destinationer och resmål på plats för att inspirera till den bästa semestern. Besökarna får också lära sig mer om hur kan resa på ett hållbart sätt och få försäkring- och ekonomisk rådgivning av experter.

Var finns de bästa ställplatserna? Vad ska man tänka på när ställer upp sin husvagn eller husbil? På Caravan Stockholm finns tipsen och inspirationen. Här får besökaren råd om hur du kan renovera eller bygga om din husvagn eller husbil, och hur inreder du ditt mobila boende. Experterna och proffsen finns på plats.

I ett allt mer matintresserat Sverige och så kommer vi att skapa matinspiration för campinglivet, med kändiskockar som tipsar om hur du lagar en gourmetmiddag i husvagnen eller till var i Sverige du stannar husbilen.

På Caravan Stockholm ska besökaren kunna hittar allt från de roligaste upplevelseparkerna och bästa golfbanorna till de intressantaste konstrundorna och de mest kulinariska matupplevelserna. Här ska finnas aktiviteter och upplevelser för hela familjen.

Boka din monter idag!

Kontakta Eva Francke idag för mer information om priser, hallplan och bokning av din monter. På telefonnummer: +46 (0)763 27 66 00 eller e-post: ef@liveexpo.se.

 

Vem besöker?

 

Stockholm är Sveriges köpstarkaste region. Här finns 500 000 barnfamiljer och hälften av Sveriges höginkomstagare bor i Stockholmsregionen, så genom att synliggöra Caravan Stockholm för en bredare målgrupp än tidigare så kommer vi att öka antalet besökare. Caravan Stockholm har en återkommande publik som har ett stort intresse och kunnande inom campinglivet. De kommer för att upptäcka de senaste modellerna, ta del av nya trender och jämföra modeller och varumärken. Många köper nytt direkt på plats och många av de befintliga besökarna efterfrågar mer tillbehör och inspiration på resmål.

Främst kommer besökarna från Stockholmsregionen och Mälardalsområdet.

Som utställare får du unik möjlighet att:

 

  • Möta Sveriges köpstarkaste publik.
  • Vara en självklar del av campinglivet och en av de hetaste trenderna
  • Träffa tusentals kunder på en och samma plats
  • Skapa en dialog på plats med dina kunder och få deras tankar
  • Visa din spetskompetens
  • Göra affärer på plats
  • Vårda befintliga kundrelationer
  • Öka din igenkänning
  • Genomför riktad marknadsföring & PR-kampanjer i våra kanaler
  • Träffa nya kunder

Artister, föreläsningar och aktiviteter!

 

Vi kommer att ha ett scenprogram fyllt med en bra blandning av föreläsningar med allt från säkerhet till inspiration och tips för resandet och det mobila livet.