Extrem husbil för dig som älskar vildmarksliv, fiske och äventyr

Nordic husbilar är efter 28 års erfarenhet en erkänd och omtalad tillverkare för att bygga extremt bra husbilar för året-runtbruk i Norden. På Caravan Stockholm premiärvisar Nordic den fyrhjulsdrivna Nordic Explore/Crossover, byggd på ett Mercedes 519 chassi med 190 hk. En extrem Nordic husbil för dig som älskar vildmarksliv, skidåkning, att fiska året runt, alla typer av äventyr samt extremt bra körkomfort.

Den planlösningsmodell som vi visar upp på Kistamässan är Nordic Explore Högbädd. En husbil för den aktiva husbilsåkaren som önskar lasta mycket, som har stort lastutrymme under sängarna.

Nordic Husbilar hittar du utanför entrén i monter U:01

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *