Ta chansen och spana in snygga Mercedes Marco Polo

På årets Caravan kommer det vara en husbil som märks lite mindre än alla andra – Mercedes Marco Polo. Man marknadsför nämligen den stilrena bilen som ’husbilen som inte märks’, eller ’bilen som råkar vara en husbil på insidan’. Men vi gissar att godbiten kommer få en hel del uppmärksamhet av nyfikna besökare ändå!

Mercedes Marco Polo är till för dom som har lärt sig älska friheten med husbilen, men som också önskar sig något praktiskt som de kan ta till kundmötet eller köra barnen till skolan i. Marco Polo är som en vanlig bil som får plats i nästan alla garage, men som också rymmer allt det som en husbil ger.

Utforska Mercedes Marco Polo på Caravan Stockholm i Upplands Motors Monter A:03

Mer information om Mercedes Marco Polo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *