Lyxiga Morelo visar prisade Empire Liner på Caravan Stockholm

Varumärket Morelo har gjort sig ett namn genom att lansera husbilar med all flärd och lyx du kan tänka dig. Under Caravan Stockholm ges du som besökare möjligheten att beskåda några av modellerna i Morelos monter A:29.

– Vi räknar med att ha en Empire 110GSB med, dessutom en Palace 90 och en Loft 86 eller 87. Men det är ju Empire som är blickfånget, berättar Robin Falkenhem på Morelo Husbilar.

Nyligen prisades företagets design då de tog hem pris i German Design Awards kategori Excellent Product Design Transportation för just Empire Liner. Juryns motivering löd The MORELO EMPIRE LINER embodies sheer luxury starting with the exterior and continuing into the interior, where an exclusive, spacious environment in conjunction with optimal comfort and state-of-the-art technology, enhanced by the use of exquisite materials and atmospheric lighting, awaits passengers.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *