På Caravan som går av stapeln i februari nästa år kan publiken förvänta sig att se 2018 års nyheter från McLouis, Karmann och Eura Mobil i Autohallens monter C:11.

Exempelvis har italienska McLouis snappat upp att även den yngre generationen barnfamiljer har börjat snegla på husbilslivet.  Av den anledningen erbjuder McLouis diverse barnkammarlösningar i inte mindre än i tre av deras serier – Nevis, Glamys och Mc4. McLouis har också uppgraderat sina all-inclusive paket.

’Vårt all-in-paket innebär att allting som behövs för god campingkomfort ingår. Det är bara att vrida på nyckeln och möta äventyren, husbil är frihet, förklarar Joakim Norberg.

Inredning i nygamla lyxiga Eura Mobil Integra

Den stora nyheten från tyska Eura Mobil är att den nygamla serien Integra gör comeback efter ett par års frånvaro – nu lyxigare än någonsin. Stilren, smakfull, elegant och luxuös är alla ord som beskriver serien. Helintegrerade Integra omfattas av tre modeller: 890 QB (med queenbed och boogie), 890 EB (med enkelbäddar och boogie) samt 700 EB (med enkelbäddar som är enkelaxlad).

Intresset för kompakthusbilarna, även kallad plåtisar, växer så det knakar. Så gör också Autohallens maskinpark från Karmann.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *