Med vår nya grafiska profil kastar vi oss in uppbyggnaden av Caravan 2018. Håll i hatten! Mässhallen är i det närmaste fylld och vi är stolta att presentera utställare som Bossings Bil, Campout, Henrikssons Husbilar och Eckerölinjen (se alla klara namn här). Våra partners är favoriter i repris och ni hittar den fullständiga listan nertill. Återkommande är även populära Husbilsskolan som huserar i en monter nära dig. Viktigast av allt kan ändå de uppåt fyrtio efterfrågade varumärken Caravan 2018 stoltserar med att kunna visa upp vara. Kort sagt, vi är på väg att skapa en oförglömlig husbil och husvagnsmässa. Och då har vi inte ens börjat prata om alla de Nyheter vi kommer lansera för i år. Häng med och håll dig uppdaterad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *